Hoe installeer ik de 3CX app telefonie app op mijn iPhone of iPad?

Maak je gebruik van WORK Smart of WORK Safe & Smart, dan heb je normaal gezien op je smartphone de bedrijfsportaal app. Via deze app heb je toegang tot je werk applicaties en gegevens vanop je smartphone.

Het is via die bedrijfsportaal (company portal voor diegenen met een smartphone in het engels) dat je de 3CX app kan installeren. Lees er alles over op volgende link :

Documents – WORK Smart – Installeer 3CX op je iPhone via het bedrijfsportaal (itglue.com)

Maak je gebruik van WORK Foundation zonder de bedrijfsportaal op je smartphone, dan kan je via de app store de 3CX app downloaden en installeren. Je maakt dan geen gebruik van een afzonderlijk beveiligde werk omgeving.

Hoe installeer ik de 3CX app telefonie app op mijn iPhone of iPad?
Schuiven naar boven