Hoe installeer ik zelf toepassingen op mijn PC of laptop?

Op je PC of laptop staat het programma ‘Bedrijfs portaal of Company portal’. Deze omvat een verzameling toepassingen die door je organisatie goedgekeurd zijn en door iedereen dus zelf kunnen en mogen geïnstalleerd worden. Deze applicaties worden nadien ook automatisch up-to-date gehouden.

Heb je bv. een eID reader nodig om een identiteitskaart uit te lezen? Of een PDF reader? Je vindt het daar allemaal en je kan het zelf heel makkelijk installeren zonder dat je een admin password nodig hebt.

Lees er meer over op volgende link :

Documents – WORK Smart – Hoe installeer ik software vanuit de Bedrijfsportal. (itglue.com)

Moet je een applicatie installeren die niet in de lijst staat op de bedrijfsportaal, contacteer dan je interne IT dienst of Driezen IT.

Hoe installeer ik zelf toepassingen op mijn PC of laptop?
Schuiven naar boven