Hoe stel ik de Authenticator app in op mijn smartphone?

De Authenticator app van Microsoft is de veiligste en makkelijkste manier om je aan te melden op je werk account. Naast je gebruikersnaam (email adres) en je password ontvang je op de app bij het inloggen de melding om te bevestigen met het ingeven van het cijfer dat je ook op je PC of laptop krijgt.

Klanten die gebruik maken van WORK Smart of WORK Safe & Smart hebben hier zelfs de mogelijkheid om zogenaamd passwordless aan te melden. Er dient dat geen password ingegeven te worden, maar de authenticatie gebeurt volledig door de app.

Op volgende link vind je een handig stappenplan waarmee je zelf makkelijk de app kan configureren op je smartphone :

Documents – WORK Smart – Hoe stel ik de Microsoft Authenticator-app in (itglue.com)

Hoe stel ik de Authenticator app in op mijn smartphone?
Schuiven naar boven